Hvis du skal have en god restaurantoplevelse i Roskilde

.. så er der masser af gode muligheder, men et sted jeg bliver ved med at vende tilbage til er La Rustica i Roskilde på RO’s Torv. Det er et italiensk inspireret spisested i Roskilde med brunch, café og restaurant.

Jeg er personligt helt forelsket i det italienske køkken og dets gode råvarer og typisk enkle retter. Det er råvarer som tomater, mozzarella, basilikum, skinke, frisk, pasta og pancetta jeg særligt sætter pris på. Det italienske køkkens retter er bygget op med få uforarbejdede råvarer, der dermed har rene smage i centrum.

Det er filosofier de på spisestedet i Roskilde La Rustica er fortrinlige til at efterkomme.  Så hvis du leder efter en cafe Roskilde er La Rustica det helt rigtige sted at søge hen.

La Rustica er ikke kun en cafe i Roskilde men også en restaurant Roskilde. Det er dermed både muligt at få lækre frokostretter og gedigne italienske klassikere som pizza, pastaretter og retter med fisk og skaldyr.

roskilde brunch, brunch roskilde
Brunch Choice Crowd Dining Food Options Eating Concept

Kombiner cafe i Roskilde med shopping

Da cafe Roskilde La Rustica ligger på RO’s torv lige midt i Roskilde er det oplagt at benytte dit besøg på en cafe med shopping i de mange butikker med tøj, sko, brugskunst og elektronik. Det kan være sig en shoppetur med vennerne eller veninderne efterfulgt af en god frokost på café La Rustica Roskilde.

Af anbefalelsesværdige retter bør helt sikkert nævnes deres pastaretter og fiskeretter samt  deres forskellige bruschetta. For ikke at nævne deres formidable pizzaer. Jeg har som sagt besøgt en lang række af de der er at finde af restauranter i Roskilde. Men en klar favorit er La Rustica, for den respekt der bliver arbejdet med omkring de italienske råvarer og italienske traditioner.

Dejlige omgivelser

La Rustica ligger i skønne rammer på RO’s torv og har nogle dejlige indbydende rammer der nærmest drager dig ind på restauranten i Roskilde. Derudover er det foruden at spise frokost, brunch og middag også muligt at holde fest i lokalerne. Det er muligt at bestille a la cart eller selv bestemme en menu til dit arrangement. Det kan være konfirmation, barnedåb, fødselsdag, julefrokost eller et hav af andre arrangementer.