Havestol med hynde

Hyndebokse til billige penge

Vinteren

Vi kan godt blive enige om, at det på denne tid af året ikke er det mest oplagte tidspunkt, at investere i en ny hyndeboks. Vi er midt i en lang vinter og vi er skrivende stund i start januar. Det betyder vi har noget der minder om 4-5 måneder, til vi igen kan være heldige, at kunne grille en aften i haven. Men det skal ikke stoppe dig for, at blive sommerklar allerede med en nu hyndeboks. Julehandlen er gået på hæld og det er ikke nogen hemmelighed, at salget af havemøbler generelt er stillestående. Men det er netop nu DU kan gøre en god handel, det gjorde jeg. Det årlige januarudsalg er skudt i gang, og det betyder du kan finde nogle skarpe hyndeboks tilbud.

 

Forskellige slags hyndebokse

En hyndeboks er først og fremmest en praktisk boks, du kan gemme dine hynder væk, når du ikke bruger dem eller hvis det lige pludselig skulle blive dårligt vejr. Men det behøves ikke nødvendigvis, at være en stor klods der skal gemmes væk, du kan sagtens finde en der klæder din have, det gjorde jeg.

Hyndebokse kommer i forskelligt materiale og farver, men hvad skal du kigge efter når du køber? Når det kommer til materialer, så er de to mest brugte, pollyrattan flet og træ. Det mest brugte er pollyrattan flet, det skyldes b.la. det er billigere og producere. Udover prisen er lavere, er det også nemmere at vedligeholde, da det meste snavs kan tørres af med en klud. Det kan være du også har have møbler i samme materiale også ville en hyndeboks i pollyrattan flet matche.

Men hvorfor skal du købe en hyndeboks i træ, nu mange ting taler for en i pollyrattan flet er et godt valg? En hyndeboks i træ er i de fleste tilfælde en større investering ja. Men hvis du går efter et mere eksklusivt look i din have, vil en hyndeboks i træ være det rigtige valg. Hvis du ude i butikken ser de to forskellige slags hyndebokse stå ved siden af hinanden, er du ikke i tvivl om, hvilken der ser bedst ud. Det kan godt være en pollyrattan er nemmere at vedligeholde, men har du overskud til at bruge lidt ekstra tid og kræfter, så har du en hyndeboks i træ der holder markant flere år.

 

Hvilken hyndeboks skal jeg vælge?

Det jeg vil anbefale er, at købe en hyndeboks i træ. Det er en større udskrivning nu og her, men er en god investering på den lange bane, hvis du spørger mig. Der kan selvfølgelig stadig være situationer hvor en pollyrattan, kan være den rigtige løsning. Her tænker jeg specielt, hvis dine andre havemøbler også er i samme materiale.

Min sidste anbefaling er, at du skal købe nu. Du kan lige i øjeblikket spare tusindvis af kroner, da der er massere hyndebokse tilbud derude. Hvis du er solgt på, at købe en i den nærmeste fremtid, så du er klar til den kommende sommer, så tag et kig på https://www.havemoebelshoppen.dk, hvor jeg købte min hyndeboks i træ.