Hav det lidt sjovere med en trampolin der ikke generer naboerne

Jeg har altid ment at noget af det, man kan have det allermest sjovt med er trampoliner. Dette lyder måske som en lidt sær holdning, men hør mig ud. Der er intet der er lige så godt som en trampolin, for det ændrer simpelthen ”reglerne” ved ens fysik. Normalt er vi jo bundet af vores kroppe, alt hvad vi gør er bundet til dem, og de er jo bundet til den jord vi går på. Du kan ikke hoppe højere end du kan, du kan ikke løfte mere end du kan, og så videre. Men med en trampolin er du lidt tættere på, at opleve hvordan det egentlig vil være at, f.eks. være bundet til månen i stedet for jorden. Du kan nemlig hoppe op og ned som om, at du ingenting vejer. Og denne glæde er virkelig noget der kan fange alle fra de små til de gamle.

    1. Tips til at more dig med en trampolin

Før du køber din trampolin er det dog vigtigt at sørge for, at du køber en trampolin der ikke generer naboerne. Dette er hamrende vigtigt for selvom vi alle elsker trampoliner, så kan de altså også være rigtig larmende i og med, at der er så mange fjedre som hele tiden bliver benyttet. De kan naturligvis slides op og så står man med en trampolin som knirker ufatteligt meget, hvilket naturligvis kan genere naboerne. Men hvordan er det egentlig man så nyder en trampolin når man har gjort det?

På trampoliner er der naturligvis mange lege man kan lege, og jeg husker flere fra da jeg var barn. Men inden man snakker om dette skal man også lige være sikker på at man har styr på sikkerhedsforanstaltninger. Hvis det kun er voksne som skal hoppe på den kan man naturligvis slippe for, at skulle gøre brug af et net, men hvis det er børn som skal lege på den kan det være en god ide. Jeg havde det ikke da jeg var barn, men det førte egentlig også til flere skader som nemt kunne være undgået. Uanset hvad er der mange sjove ting man kan gøre på en trampolin. Konkurrence om hvem, som kan hoppe længst. Eller en form for ”stikbold” hvor en person er ude for trampolinen og skal ramme dem, som er på trampolinen med en bold. Den som rammes skifter så ud med personen.

Trampolin der ikke generer naboerne.